Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Burgemeester Peeckstichting bestaat uit:

Voorzitter

Mw. Daphne Bracke- Bogaard

Mijn naam is Daphne Bracke-Bogaard. Ik woon met mijn man en 3 zoons in het mooie Schoorl. Met veel plezier geef ik les op basisschool Het Klimduin in Groet. Ik vind het leuk dat ik in het bestuur van ‘Peeckstichting’ mee mag beslissen over het goed besteden van het geld. Er zijn lokaal veel goede projecten die onze steun hard kunnen gebruiken! Sinds 2021 heb ik de rol van voorzitter van Jan Zwemmer overgenomen.

Secretaris
Dhr. Jan Beeldman

Ik ben geboren in Schoorl. Door mijn werk bij defensie heb ik Schoorl in 1986 verlaten. Sinds 1993 werk ik in Alkmaar en vanaf dat moment ben ik weer woonachtig in Schoorl.  Met de ervaring die ik heb opgebouwd bij diverse clubs, verenigingen en evenementen in Schoorl, hoop ik een bijdrage te leveren aan deze stichting en daardoor aan een ieder in de voormalige gemeenten Schoorl en Groet.

Penningmeester
Dhr. Erik Bruin

Mijn naam is Erik Bruin ik ben met mijn vrouw en 3 kinderen reeds jaren woonachtig in Schoorl. Via diverse clubs en verenigingen waarbij ik in de loop van de jaren betrokken ben geweest en alle opgebouwde contacten weet ik goed wat er in onze mooie leefomgeving speelt. Een leefomgeving die zo nu en dan best van steun kan gebruiken op allerlei gebied. Ik zet me dan ook samen met mijn collega bestuursleden van harte in om onze gezamenlijke leefomgeving nog mooier en aantrekkelijker te maken voor al onze bewoners en de toekomstige generatie.

Leden

Mw. Richarda Voogt

Sinds 1967 woonachtig in Schoorl. Door jaren lang actief te hebben deelgenomen aan het verenigingsleven in ons dorp, denk ik een goede bijdrage te kunnen leveren bij het beoordelen en toekennen van de door onze Stichting beschikbare middelen.

Dhr. Wim Wever

Ik ben werkzaam als onderwijsbegeleider identiteit en levensbeschouwing. Hier haal ik veel inspiratie uit, ik werk graag met mensen die betekenis willen geven aan hun bestaan. Het is een belangrijke motivatie om lid te zijn van dit bestuur. Geboren en getogen in het fraaie dorp Schoorl is het prachtig dat onze stichting een steentje kan bijdragen op sportief en cultureel gebied. Ons dorp is kwetsbaar, zeker gezien de leeftijdsopbouw, want mijn vier kinderen wonen allemaal in een stad. Misschien is dat een onderliggende motivatie om alle geledingen in het dorp te ondersteunen in hun activiteiten. Opdat onze gemeenschap, van jong tot oud, een levende gemeenschap mag blijven!

Mw. Cindy Wiersema

Sinds 2002 woon ik met mijn man en 2 zoons in het prachtige Schoorl. Dagelijks geniet ik tijdens het wandelen met onze honden, op de mountainbike of tijdens het hardlopen van de Schoorlse natuur. Op deze momenten prijs ik mezelf zeer gelukkig dat ik hier mag wonen. Om mijn steentje bij te dragen aan de Schoorlse samenleving ben ik jaren betrokken geweest in de ouderraad op de basisschool van mijn kinderen en daarnaast in het bestuur van tennisvereniging TC Schoorl. Nu hoop ik als bestuurslid van de ‘Peeckstichting’ iets te kunnen betekenen voor verschillende doelgroepen binnen ons mooie dorp.

Dhr. Lucas Louter

Geboren en opgegroeid in ons mooie dorp, woon ik samen met mijn vriendin en 2 kinderen graag in Schoorl. Door mijn werk als schilder en woninginrichter heb ik veel contact met mensen in de gemeente Bergen en omgeving.

Als lid van het bestuur vind ik het fijn om een kleine bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving. Zo hoop ik dat Schoorl een mooi sociaal dorp blijft waar iedereen zich thuis kan voelen.