Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Burgemeester Peeckstichting bestaat uit:

Dhr. Jan Zwemmer

Mijn naam is Jan Zwemmer, getrouwd met Bea, 2 kinderen en 2 kleinkinderen.  Ik ben de oudste van een gezin met 9 kinderen, mijn vader had een slagerij, er moest altijd gewerkt worden. Ik heb de opleiding accountancy gedaan en ben werkzaam geweest in de administratieve automatisering
Als vrijwilliger in diverse besturen van maatschappelijke organisaties gefunctioneerd. Sinds 1979 woonachtig in Schoorl en sinds 1985 betrokken in het bestuur van de Burgemeester Peeckstichting. In 2014 hebben een aantal leden zich teruggetrokken vanwege hun leeftijd en we mogen ons verheugen met nieuwe jeugdige leden met een goed netwerk.

Dhr. Jan Beeldman

Ik ben geboren in Schoorl. Door mijn werk bij defensie heb ik Schoorl in 1986 verlaten. Sinds 1993 werk ik in Alkmaar en vanaf dat moment ben ik weer woonachtig in Schoorl.  Met de ervaring die ik heb opgebouwd bij diverse clubs, verenigingen en evenementen in Schoorl, hoop ik een bijdrage te leveren aan deze stichting en daardoor aan een ieder in de voormalige gemeenten Schoorl en Groet.

Dhr. Erik Bruin

Mijn naam is Erik Bruin, ik ben met mijn vrouw en 3 kinderen reeds jaren woonachtig in Schoorl. Via diverse clubs en verenigingen waarbij ik in de loop van de jaren betrokken ben geweest en alle opgebouwde contacten weet ik goed wat er in onze mooie leefomgeving speelt. Een leefomgeving die zo nu en dan best wat steun kan gebruiken op allerlei gebied. Ik zet me dan ook samen met mijn collega bestuursleden van harte in om onze gezamenlijke leefomgeving nog mooier en aantrekkelijker te maken voor al onze bewoners, bezoekers en ook de toekomstige generatie.

Mw. Daphne Bracke- Bogaard

Mijn naam is Daphne Bracke-Bogaard. Ik woon met mijn man en 3 zoons in het mooie Schoorl. Met veel plezier geef ik les op basisschool Het Klimduin in Groet. Ik vind het leuk dat ik in het bestuur van ‘Peeckstichting’ mee mag beslissen over het goed besteden van het geld. Er zijn lokaal veel goede projecten die onze steun hard kunnen gebruiken!

Mw. Richarda Voogt

Sinds 1967 woonachtig in Schoorl. Door jaren lang actief te hebben deelgenomen aan het verenigingsleven in ons dorp, denk ik een goede bijdrage te kunnen leveren bij het beoordelen en toekennen van de door onze Stichting beschikbare middelen.

Dhr. Wim Wever

Ik ben werkzaam als onderwijsbegeleider identiteit en levensbeschouwing. Hier haal ik veel inspiratie uit, ik werk graag met mensen die betekenis willen geven aan hun bestaan. Het is een belangrijke motivatie om lid te zijn van dit bestuur. Geboren en getogen in het fraaie dorp Schoorl is het prachtig dat onze stichting een steentje kan bijdragen op sportief en cultureel gebied. Ons dorp is kwetsbaar, zeker gezien de leeftijdsopbouw, want mijn vier kinderen wonen allemaal in een stad. Misschien is dat een onderliggende motivatie om alle geledingen in het dorp te ondersteunen in hun activiteiten. Opdat onze gemeenschap, van jong tot oud, een levende gemeenschap mag blijven!

Mw. Cindy Wiersema

Sinds 2002 woon ik met mijn man en 2 zoons in het prachtige Schoorl. Dagelijks geniet ik tijdens het wandelen met de honden, op de mountainbike of tijdens het hardlopen van de Schoorlse natuur. Op deze momenten prijs ik mezelf zeer gelukkig dat ik hier mag wonen. Om mijn steentje bij te dragen aan de Schoorlse samenleving ben ik jaren betrokken geweest in de ouderraad op de basisschool van mijn kinderen en daarnaast in het bestuur van tennisvereniging TC Schoorl. Nu hoop ik als bestuurslid van de ‘Peeckstichting’ iets te kunnen betekenen voor verschillende doelgroepen binnen ons mooie dorp.